Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Χορηγοί Εκδηλώσεων



                Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου Πεδιάδος, στην προσπάθεια αναζήτησης χορηγών για τις εκδηλώσεις της περιόδου του καλοκαιριού, καλεί τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες του (εμπόρους, συλλόγους, φορείς) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
                Οι χορηγίες είναι τριών ειδών:
Α) Χρηματική χορηγία
                Διαφημίστε την επιχείρησή σας
·         Αφίσα εκδηλώσεων,                             τιμή: 50€/εκδήλωση
·         Πρόγραμμα εκδηλώσεων,                    τιμή: 70€
·         Banners στον χώρο εκδηλώσεων,         τιμή: 50€/εκδήλωση
·         Πανώ εκδηλώσεων,                              τιμή: 50€/εκδήλωση
Ταυτόχρονα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν δικό τους χώρο στο προαύλιο των εκδηλώσεων για την διαφήμιση των επιχειρήσεων τους (αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο)
Β) Χορηγοί επικοινωνίας
Ο ενδιαφερόμενος αναλαμβάνει πλήρως την προβολή του χωρίς χρηματική ενίσχυση, αλλά με την πλήρη εξόφληση του τρόπου προβολής της εκδήλωσης που θα επιλέξει.
Γ) Χορηγοί υλικών
Προβάλετε την επιχείρησή σας παραχωρώντας τα απαραίτητα υλικά για την διοργάνωση της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει (πχ. Αναψυκτικά, ποτά, ξενοδοχεία και άλλα είδη που μπορεί να χρειαστούν).
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου Πεδιάδος επιθυμεί να φέρει κοντά τους συμπολίτες του, έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στο καλό του τόπου μας, στην ανάδειξή και την προβολή του, αφού διαθέτει ήθος, ιστορία και πολιτισμό. Για τον λόγο αυτό δέχεται προσφορές για εθελοντική εργασία οποιασδήποτε μορφής.

 



Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου Πεδιάδος
Τηλ.:6932560635, email:politistikoskastelliou@gmail.com
Web.: politistikoskastelliou.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου